26 Kasım 2011

Alkol Muayenesi Yapan Telefon İstiyoruz!

“Ölmüşüm ben be abi tut kolumdan, yok yok git yolumdan sevgilime gidiyorum” diyorsanız ufuuu uçuyoruz ne güzel kamikazeeeee!



Elinizle burnunuzu bulmaya çalıştığınızda elinizde bir burun yok mu? Tamam sakin olalım bakın bakalım burnunuzun üstünde bi eliniz var mı? O da mı yok ulalaaa korkarım sarhoşsunuz ve korkarım ki dünyanın döndüğüne şahit arasalar evren anayı ezip geçip açık ara birinci siz olursunuz. Kelimelerinizin arasına “j” harfleri de firar etmişse etrafınıza çaktırmamaya çalışmamak için zaman da çoktaaan geçmiş azizim. Gidijem ben, öpüjem abi vs vs. İşte bu noktada karar vermemiz gereken tek önemli nokta;
a) sadece o akşam için mutluluğun karesini alıp kaygılardan arınmak istediğiniz mi?
b) ertesi gün pişmanlık yaşamamak ve sizi ucuz birer sakız gibi çiğneyip atanları mutlu etmemek mi? 

Eğer a şıkkı çoğunluktaysa durmayın gönlünüzde barınan, aylardır arasın diye beklediğiniz, üzüntüden yatalak olduğunu düşündüğünüz ama gününü her gün başka biriyle gün eden o yiğide/prensese durmayın mesaj atın. Tabi şu da var ki unutmayın o sizi bi ruhu sarışın yüzünden terketti. Öhöm öhöm pardon seçme sansı sizin efenim.

Eğer b şıkkı çoğunluktaysa (ki umarım böyledir) o telefona elinizi bile sürmeyin yapabiliyorsanız evrenin en uç noktasına fırlatın! Bu yazıyı okuyorsanız benim için değerlisiniz demektir ve o mutluluğu o haine yaşatmayın cancağızım. Biliyorum çok zor ama ihtiyacımız olan tek şey bir kalem ve kağıt. Yapmamız gereken şeyse sarhoş olmadan önce o hainin yaptığı aşağılık şeyleri ve depresyonunuzu atlatmak için alışverişe harcadığınız tutarları, facebook sayfasından onu takip etmek için eskittiğiniz F5 düğmelerini, ortak arkadaşlarınızdan onun haberini çaktırmadan almak için develere atlattığınız hendek sayısını vs. içeren intikam, gözyaşı, nefret dolu kan kokan bi yazı yazmanız ve yanınızda bulundurmanız. Sarhoşken açıp okuduğunuzda eminim o telefonu bırakacak hatta hattınızı bile değiştireceksiniz (abartadabilirim ama siz benim için değerlisiniz). 

Ayrıca sakın cep telefonunun yaydığı elektromanyetik dalgaların nefesteki alkol buharını tutuşturma ihtimalini unutup mesaj yerine aramaya kalkışmayın!


Sarhoş uyumlu cep telefonlarının en yakın zamanda bizimle olması dileğiyle, sizi seviyorum :*
                                                             
                                                         sabifest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder