4 Ocak 2012

                 Ocak Ayı 
         Burcunuz Hayrolsuun..

KOC
Koç burçları için yeni yılla birlikte yeni aşklar da kapıda. Ama bu çalışkanlıkla gidersen o kişi ya okuduğun kitabın roman kahramanı ya da bulmacalardaki sağ üst köşedeki fotoğraf olur ancak. Ayrıca artık arkadaşlarınıza kazık atmaktan vazgeçin çünkü attığınız kazıklara sizi oturtmalarına ramak kaldı diyor ocak ayı.
Aşk: Kafanı kitaplardan, pcden kaldırdığında gözlerinin önünde beliren kararmanın ardında seni bekliyor olacak. Becerebilirsen tabi.
Para: Elinin kiriydi bir zamanlar ama bu ay sakın elinizi yıkamaya kalkışmayın. Çoook ihtiyacın olacak.
Sağlık: Senin değil de evde beslediğin evcil hayvanının sağlığından şüpheleniyorum. Altında ezilme tehlikesi var, kendine gel azıcık.

BOGA
Bu ayda kendinizi çerez tabağındaki leblebi kadar hor görmeye devam ettiğiniz sürece başarı size yine uğramayacak gibi. Hırsınızdan ayaklarınızı yere vurup burnunuzdan solumak yerine kendinize çeki düzen verin bir an önce.
Aşk: Senin için üç harflilerden biri sadece. Ama artık korkup kaçmana gerek kalmayacak biriyle karşılacaksın.
Para: Kalp boşaldıkça kese dolarmış ama doysun kalmadı artık. Seçimini yap.
Sağlık: Bin boğa gücündesin tek sıkıntın binboa. Az iç az.

iKiZLER
Çekeceğiniz var bu ay. “Aman aramızda kalsın.” diyerek size söylenen sırları II. Dünya Savaşı’ndan bu yana ormanda saklanan henüz bulunmamış Japon yüzbaşı dahil herkese yetiştirmeniz dert açacak başınıza. Aman dikkat!
Aşk: Bu ay beyninin gizli yerlerinde barınan kişilerin ilgili nöronlarını imha edebilirsen mutluluk çok yaklaşacak.
Para: Para ruhun katili olabilir şekerim ama nefesinizin kokmasına da bi çözüm bulun derim.
Sağlık: Önünüze çıkacak sehpalara dikkat azizim!

YENGEC
Uzayan boynuzlarının aldatıldığının habercisi olduğunu sen de biliyorsun. Ama kapılardan sığmaz oldun yakında belediye otobüslerine de sığamayacaksın. Kendi başını yemek yerine şu sivri dilini, parlak zekanı kullansan madara olmayacaksın çevrene. Sana önerimiz YEN-GEÇ !
Aşk: Baklavanın üzerine sıkılan limon gibi bu ayda aşk sizin için. Kariyer peşinde koşmakta fayda var bi süre daha.
Para: Kendinizi para konusunda yönetebilirseniz, dünyayı bile ele geçirebilirsiniz. Tutum şart!
Sağlık: İnsanların yan etkilerinden dolayı baş ağrısı, mide bulantısı yaşayabilirsiniz.

ASLAN
Burnunuz yere düşse almayacak kadar gururlusunuz ama yaşamak için o burna ihtiyacınız var gibi bu ay. Normal bir insan elektriğin olup olmadığını anahtarı açıp kapayarak anlarken sen prize çiviyi sokup çarpılarak anlıyorsun. Vazgeç artık şüphecilikten.
Aşk: Kendi ruhundaki gelgitlerin dansına bu ay kavalyeni bulacak gibisin. Hadi şekerim tebrik ederiz.
Para: Para senin için iyi bir uşak olabilir ama kötü bir efendi olduğunu da unutma bebeğim.
Sağlık: Havalar çok soğuk şekerim atkısız çıkma, öperim :*

BASAK
Zodyağın kusurcubaşı  burcu. Kafanızdaki tek komutun kurcala olması etrafınızda ailenizden başka kimse kalmamasına sebep olacak. Bırakın artık arkadaşınızın kuzeninin sevgilisinin yengesinin kocasını kiminle aldattığını araştırmayı. Ayrıca rüyalarınızın size anlattığı çok şey var, kaale almalı.
Aşk: Zaman unutmanıza ilaçtır ama ilacın fitil olduğunu unutmamak gerek. Hemen arayın unutamadığınızı.
Para: Baba parası değil alın teri demenin vakti gelmedi mi artık?
Sağlık: O bar senin bu bar benim diye koşuştururken ayağın takılmazsa turp gibisin meaşallah..!

TERAZİ
Şekerim yukarıyla olan bağlantılarım sonucu öğrendim ki, bazı tanrılar (ismini vermek istemiyorum) bile bu burca mensup. Diğer tanrılar bu mükemmelliği kıskanmış olacaklar ki laneti üzerine salıvermişler. Olumsuzluklardan kolay kolay kaçamıyorsun..! Malum Satürn 1 yıl daha amuda kalkmış vaziyette duracak…
Aşk: Adeta “ kadife eldiven içinde ki demir yumruk” gibisin. Ama o zarif ellerin kedi okşamak varken kirpi avuçlamayı tercih ediyor.
Para: Dünyayı yönettin ama şu gönül işini bir türlü yönetemedin… Dondurma kuyruğunda bile hayati karar veriyormuşçasına ciddi ciddi düşünüyorsun. Hızlı davran, doğru yatırımlar seni kurtarır. Not: Zengin koca doğru yatırım değildir.
Sağlık: Şekerim stres ve sinirden uzak duruyorsun. Yoksa en yakın arkadaşın passiflora olacak.

AKREP
“Bundan 20 sene evvel dayımın oğlunun karısının kuzeni bana bi laf söylemişti (şimdi hatırlamıyorum) o gün bugündür onunla görüşmem” cümleciğinin yanına “bu arada ben akrebim” diye eklersen insanlar seni daha rahat tanır. Bu kadar kindar olma be annem. Fokur fokur kaynayan su gibisin. Taşarsan etrafındaki herkesi yakarsın..!
Aşk: Zodyak ‘ın en günahkar burcusun be annem. Ama suç sende değil çok karizmatik, çok seksisin 
https://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gif
NOT:“Filiz sevişelim mi?” diyen genç arkadaşımızda akrep burcuydu.
Para: Şeytana pabucunu ters giydirirsin meaşallahh ..!
Sağlık:“Adam olamadım bari megaloman olayım” kafasından çıkmalısın artık. Yoksa ağlama duvarına döneceksin.

YAY
Tatlım kimin arabasına binsen onun türküsünü çığırıyorsun. Beyin ölümün gerçekleşmiş duygusal zekanla hayatını devam ettirmeye çabalıyorsun. Biran önce titre ve kendine gel.
Aşk: Sevdiceğin senin canın sıkkın olduğunda mutlu geziyorsa eğer onun sevincini hafifletecek bişeyler yapmakta geç kalmıyorsun. Eeee doğal olarak ilişkiye zara veriyorsun. Ne demişler “kişi kendinden bilir işi”
Para: 50 kupon biriktirip alacağın ansiklopedinin 5’ini toplayabilmişsin, bir de üstüne “o zaman ben E harfine kadar alayım” diyorsun.
Sağlık: Turp gibisin bişicik olmaz sana. Kaşı çocuğum popunu kaşı…

OGLAK
Bu ay sizi güzel günler bekliyor, arkadaşlarınızla aranız süper, partnerinizle uyumunuz muhteşem, kariyer basamaklarını 5’er 5’er çıkıyorsunuz. “ade len oradan olur mu öyle şey” diyeceğine hala okuyorsun dimi..! Aşkı, parayı kim kaybetti de sen buluyorsun sevgili oğlak. Lütfen biraz gerçekçi olalım..!
Aşk: Aslında sen olsan olsan oğlak değil öküz olursun. Tatlım, bütün ilk adımları karşı taraftan bekliyorsun. En iyi yaptığın şey dünyanın en yanlış insanına aşık olup yıllarca onu beklemek..!
Para: Napolyon olma yolunda hızla ilerliyorsun “para, para, para”. İşler tıkırında… NOT: “abe at üj bej lirada devamını da söyleyeyim” (iç sesim)
Sağlık: Bu çalışma temposuyla gidersen arap atı gibi yarı yolda kalırsın.

KOVA
Kovaysan eğer (ki kovasın bunu okuduğuna göre (başka burçlar okumasın demiyorum. tabi ki hobi olarak yine okusun..!)) karakter olarak iki seçeneğin var; ya dâhisin ya da deli..! Yani şekerim ehlileştirilebilirsin ama evcilleştirilemezsin.
Ayrıca özgürlüğüne o kadar düşkünsün ki Uranüs tarafından yönetiliyorum diye Uranüs ‘e bile kafa tutmaya kalkıyorsun. Bencil olma sencil ol. Uranüs olmasa ben burda ne yazıcam haaa! Sorarım sana..!
Aşk: Kötü bir filmin güzel fragmanı gibisin. Işık hızında bile daha hızlı fikir değiştiriyorsun..! Bu özelliğini sevgili konusunda değil daha faydalı işlerde kullan. Örneğin; gir Guinness rekorlar kitabına “ışık hızından daha hızlı olan tek yaratık” diye al mangırları, üstüne bide şanın yürüsün.
Para: Yastık altı değil yastık üstü zemanııı..!
Sağlık: Böyle yemeye devam edersen kova değil leğen olacaksın bebişim bizden uyarması.

BALIK
Senin yönetici gezegende bu aralar depresyonda olsa gerek (malum havalar soğudu) bütün negatif enerjiyi sana yollamış. “Aman efendim benim bindiğim gemi batar, yok yok hangi dala tutunsam elimde kalır.” diye serzeniştesin. Ama sana müstahak sanane başkasının dalından sen kendi dalına tutunmaya bak.
Aşk: Duydum ki ata sporlarımızdan “trip atma” konusunda master yapıyormuşsun. Eeee diyecek bişi kalmıyor bize hayırlı olsun. Ama uyaralım, sevgiliye duyduğun ihtiyaç ekmek peynire duyduğun ihtiyaçtan daha fazla olacak.
Para: Kendi bütçene bi faydan yok ama bu hızla zırlamaya devam edersen peçete sektöründeki kardeşlerimizi zengin edeceksin.
Sağlık: Balık Ayhan gibi oldun. Artık selüloitlerini gamze diye de yutturamayacaksın..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder