1 Aralık 2011

Aralık Ayı Burç Yorumlarınız


KOÇ


 Sevgili ev kuşu, ana kuzusu Koçlar, küçük dağları ben yarattım üstlerine de karları ben kondurdum demekten vazgeçtiğiniz an o dağların sahibi olacaksınız. İstediğiniz şeye sahip olmak için yaygara koparıp zırlamak yerine, sana bi çuval sabır gönderiyoruz. Ayrıca bu ay Uranüs’ün yükseleninde olması sebebiyle terfi alacaksın işin yoksa bile hemen bul! Koskoca Uranüs’ü madara etme cümle aleme!

Aşk: Koç gibisin hakiki bir koç hem de. Sevgilinin sana taktığı boynuzlarla sürü de tanımayan yok seni. Sevgilin yoksa da Uranüs’e güven, terfiyle birlikte aşk ta kapıda.
Para: En sonunda postunu satacak gibisin bu ayda. Biraz dikkatli olmakta yarar var.
Sağlık: Şimdi kalk ve aynaya bak! Acı gerçek spor şart!

BOGA

Sevgili Boğalar, bu ay haksızlığa karşı duruşunuz başınıza büyük dertler açabilir. O her gün kedilerinize verdiğiniz mamaları eşit olsun diye saymak yerine siz kafayı yemeden bırakın kedilerinizi sokağa. Ayrıca size boğa burcu demek yerine boğaz burcu desek yeridir. Bu ay inadım inat kıçım iki kanat demekten vazgeçin çünkü artık kilodan tek kanat. Diyete önem verin lütfen!

Aşk: Bu ay uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak, fakat dikkat! Artık sevgilinize taktığınız boynuzlar yüzünden adam/kadın belediye otobüslerine sığmaz oldu! Acıyın ona.
Para: Finansal zekanız sayesinde bi bankayı batırabilirsiniz bu ay.
Sağlık: Böyle aşk hayatına kalp dayanmaz şekerim. Dikkat et kendine.

 İKİZLER

Sevgili İkizler, bu ay her zamankinden fazla şüpheciliğiniz etrafınızdakileri kafalarına poşet geçirip intihar etmeye sürükleyebilir. Marketten aldığınız ekmeği önce market sahibine yedirmenizi anlarız da, kapalı paketteki fındıklardan yedirmekte neyin nesi! Toparlanın lütfen!

Aşk: “Türkiye Ayran Gönüllüleri Vakfı”na üye olmayı bu ay unutma çiçeğim, belki oradan karşına biri çıkar, bizden söylemesi.
Para: İyisin iyisiiiiinn fazla iyisiiiin, azıcık hayır kurumlarına bağışla paranı.
Sağlık: Seni çekemeyenlerin kışkırtmalarına kanma anacım sinir yapar tansiyonun yükselir.

YENGEÇ

Yampiri yampiri Yengeç’ler, aile içinde esecek olan gergin hava fırsatını kullanın ve hemen yel değirmenlerini kurun evinize hem böylelikle bu ay ki parasal sıkıntılarınızı atlatabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızı hiç arayıp sormamanızdan doğan kulak çınlamalarıyla da senfoni orkestrasına katkınız olabilir.

Aşk: “Hasta ol benim için, öleyim senin için.” demekten vazgeçin ve ilk adımı siz atın artık! Şansınız yüksekken değerlendir bebeğim onuuu!
Para:
“Cebinde akrep mi var?” değil “Cebinde yengeç mi var?” bu ay. Rahat ol azıcık pirim eğlenmene bak, değirmenlerden vurdun voleyi.
Sağlık: Önüne çıkacak rögar kapaklarına dikkat!

ASLAN

Sevgili Aslanlar, yakın dostlarınızın, ailenizin uyarılarını hiç dikkate almıyorsunuz, hep dikine gidiyorsunuz. Sırf onlara gıcıklık olsun diye kırmızı ışıkta geçiyor, önce sağınıza değil solunuza bakıyor, otomatik kapı çarpsın diye merdivende duruyorsunuz. Olmaz böyle! Bu ay başınıza dert olacak bunlar!

Aşk: Çok bahtsızsın be yavrucum. Bi kükresen dağları delcen de o yürek yok sende. Biraz sakatat ye deriz!
Para: Ekmek aslanın midesinde! Bizimle kâr paylı bir ortaklığa ne dersin?
Sağlık: Bademciklerde ufak rahatsızlık olabilir. Tuzlu su gargarası birebir!

BAŞAK
Sevgili Başaklar, her şey hemen olsun diyenlerdensiniz fakat hızlı giden atın bokunun seyrek düştüğünü unutmayın! Değişken ruh halinizi eğitirseniz, dostlarınız da şaşkaloza dönmekten kurtulacak. Bu ay size ödev, aldığınız bedduaları temizleyin, tehlike çanları sizin için çalıyor.

Aşk: Baca eğri de olsa duman doğru çıkarmış ya hani sevdiceğine yalanlar söylemekten vazgeç artık, başına dert açılabilir her an gülüm!
Para:
Zor zamanlara karşı yastık altı yaptığınız paraları yastık üstüne çıkarma vakti, dikkat!
Sağlık:
Tım tıııım sağlıklı düşünmeyi de becerebilsen, miiiis.


TERAZİ

Sevgili Terazi önce derin bir nefes al dostum. Ne bu şiddet bu celal! Titre ve kendine gel! Şekerim, sana iyilik edip bir terazi vermişler ama sen bunu doğru kullanmayı ne zaman öğreneceksin? Hayatında ki iyi ve kötüyü ne zaman ayırt edebileceksin? Şu aralar biraz desteğe ihtiyacınız olabilir. Sen en iyisi annen ne derse onu yap. Unutma ki anneler her zaman haklıdır.

Aşk:  Telatabilerden farksızsın annem. Tamam, arkadaş canlısısın ama bak orda sevdiceğin boynunu bükmüş, öksüz tavşan gibi oturuyor. Azıcık ilgi onun da hakkı.
Para: O bar senin bu bar benim, içelim güzelleşelim kafasıyla yaşıyorsun. Ama köşeyi dönmenin tam zamanı! Paranı doğru yere yönelt.
Sağlık: Turp gibisin maşallah..! Dokuz beygir gücündesin.

AKREP

Çöl akrepleri, beyin pekmezini eriten sıcak yüzünden “sinirimden kendimi intihar edicem leyn” hesabı, iğnesini kendine sokarak öldürür. Bu gerginliklerden ve Murphy kardeşimizi inkar etmekten vazgeçmelisin. Hayatın sana sunacağı fırsatla için biraz daha beklemelisin.

Aşk: “Bir akreple geçinmenin en iyi yolu onun ne kadar güzel veya yakışıklı olduğunu söyleyerek sıvışmaktır.” İnsanları bu düşünceye sürükleme. Egolarından sıyrıl kendine gel.
Para: Murphy'nin altın kuralı: altını olan kuralı koyar!
Sağlık: Tam bir gurmesin şekerim ama bu hızla yemeye devam edersen Akrep Nalan ‘ın kız kardeşi olabilirsin.

YAY

Jüpiter bir üç yıl, bilemedin beş yıl sonra girdiği yerden çıkacak ve Venüs’le ters açı yaptığı üçgenin hipotenüsü de seni etkileyecek. Bunun gerginliğini şimdiden hissediyorsun… Üzerinizde karabulutlar geziyor. Az sabırla bu işi de halledersin sen.

Aşk: Aldatmak senin ruhunda var. Ama suç sende değil hep bu yıldızlar yüzünden.       
Para:  Şansın kötü anacım. Paranı cebinde tutmaya bak.
Sağlık: Ağız burun atkıyla güzelce sarılacak. Etraf bulaşıcı hastalıkla kaynıyor.

OĞLAK

O kadar işkoliksin ki, gün gelecek arkadaş ortamında sadece işini anlatacaksın. Ve o kadar inatçısın ki, başkalarının haklı olduğuna (ki bu bile senin için gerçekten zordur) inansan bile asla itiraf etmiyorsun. Senin bu fena durumunu fark edince kıyamadım ikimize ve sana güzel bir tatil programı çizdim şekerim. Önümüz yılbaşı hazırla çantanı git kayak yapmaya..!

Aşk: Aşık olunası bir adamsın ama ah şu inadını bi kenara bıraksan da mutlu mesut yaşasan.
Para: Acele işe oğlak karışır. Sakin olduğunuz sürece işler tıkırında.
Sağlık: Keçi mi kemirdin şekerim? Midenin bu kadar ağrıması ondandır.

KOVA
Önümüzdeki bir kaç günde dostun gibi görünen 2 kişinin yaptığı dedikodular sana kadar ulaşacak. O iki pisliğin isimleri de söyledikleri de bizim elimize ulaştı. Ancak sabifest‘liğimizin ve coko_prenses_ ‘liğimizi üzerine yemin ettik. Yine de sana şu kadarını söyleyelim: Duyduklarımızın yarısı bile doğruysa Allah seni kahretmesin. Tü sana tü..!

Aşk: Merdiven çıkarken bile orijinallik aradığınız için partneriniz sizden hiç sıkılmıyor. Ne hoş.
Para: Parayla olan ilişkinizde ki başarıyı keşke arkadaşlarınızla olan ilişkinize de yansıtabilseniz.
Sağlık: Kendini dinlemekten vazgeç, bizi dinle bak nasıl iyi olacaksın :*

BALIK

Ah yavrucum ne desem bilemiyorum ki. Astrolojini son burcu olduğun için bile dışlandığını düşünüp ağlıyorsun. Hele ki bu aralar tüm hayatın yükü senin omzunda gibi geliyor. Çevrendeki herkesin işine yetişemezsin, herkesin dert ortağı olamazsın. Ağla tamam ağla için açılır.

Aşk: Aşk yoksa hayat yok senin için. Ama merak etme Hayatının aşkıyla karşılaşmak üzeresin.
Para: Çok şükür sorunun yok şekerim Ama uzmanlarımız birikim yapman gerektiğini düşünüyorlar.
Sağlık: Balık hayaller içindedir. Yaşam ona rüya gibi gelir. Kendi benliği zaman zaman hayal gibi gelir ona. Bu sebeptendir belki de unutkanlıkları. Rüyaları da çabuk unutmuyor muyuz?


Burcunuz Hayrolsun


Sabifest & Coko_prenses_





5 yorum:

  1. bölesi önemli bi hizmeti bizlerle paylaştığınız için Allahımız sizlerden razı olsun öncelikle:) yalnız size çok kırıldım belirtmek istedim.. ben kova burcuyum ve burcum neden altlarda...!!! sizlerden rica ediyrm artık en tepede olsun

    YanıtlaSil
  2. Sevgili okuyucu, Zodyak ana 'nın bizi yönlendirmesi sonucu burçlarımızı sıralamaya koyduk. Ama bu isteğini gökteki yıldızlara ve Zodyak ana 'ya danışıp çözümleyeceğiz. Saygılar

    YanıtlaSil
  3. Sevgili site yöneticisi, ben müşteriyim ve daima haklıyım...!!! ben ebeden dededen anlamam:) kova en tepede olmalı sadece rica ediyrm:))

    YanıtlaSil
  4. talebiniz dikkate alınmış olup, Ocak ayı burç yorumlarında değerlendirilecektir şekerim ay pardon efendim (:

    YanıtlaSil
  5. siz delisiniz, işe alım ve bilimum kounuda bu göz önüne alınmalı:)

    YanıtlaSil