8 Şubat 2012

Subat Ayı
Burcunuz Hayrolsun

KOÇ
Sevgili Koçlar, karın yağıp yağmadığını anlamak için baktığın sokak lambaları kadar bile hatırlamadığın dostlarına vakit ayır bu ay şekerim. Zira yakın zamanda hayatında insan sayısı azaldıkça evinde beslediğin kedi sayısı artacak gibi. Mamalarda zamlı falan iyi düşün yani annem :*
Aşk: Koça boynuzu yük değildir tamam da sevgilinizin taktığı boynuzlarla birlikte biraz ağır gelmiyor mu artık şekerim?
Para: Para ile imanın kimde olduğu bilinmez demişler ama sen de bu ayda para olmayacağı bilinen bi gerçek dostum.
Sağlık: Havalar bu kadar soğukken evde kaldığına gümüş zurna bulmuş çingene gibi sevinmelisin annem:*

BOĞA
Sevgili Boğalar, bu nası bi tembelliktir dostum. Günde 5 fincan kahve içsen sonra kılıç kalkan ekibi mehter takımı gelip tepende çalıp oynasa sen yine uyuyorsun. Kış uykusuna yatan hayvanların evrene sağladığı yarar kadar faydan yok şu dünyaya. Toparlan be yavrum!
Aşk: O kadar uyumaya rüyalarda buluşursunuz belki o da olmazsa astral seyahate çık derim bu ay.
Para: Para parayı çekecek diye elinde olanı harcamayıp cimri olmanın alemi yok dimi?
Sağlık: Tembellikten ölen yoksa turp gibisin masallah :*

İKİZLER
Sevgili İkizler, geçen ay hayatınızdaki tek heyecan Japon bi turistle fotoğraf çektirmekken bu ay o Japon turistle yemeğe çıkacak kadar heyecan dolu zamanlar sizi bekliyor. O açılamadığın kişi için de bu ay azıcık cesaret azıcık umursamazlıkla sen onun olursun, o senin olur diğerleri de g.t olur be yavrum. Hadi bitir şu işi!
Aşk: Sevgilinizin o sözlerine karnınız toksa ikram ettiği çayı da reddedin!
Para: Clublarda “atkımı sattım, atkımı sattım” diye ritim tutmayı bırakmazsanız o atkıyı satmaya mecbur kalacak gibisiniz.
Sağlık: Önünüze çıkacak sehpa köşelerine dikkat!

YENGEÇ
Sevgili Yengeç’ler, arkadaşlarınızın size attığı kazıklara onları oturtmanız gereken yerde o kazıklara bir de eşeklerini bağlamalarına izin veriyorsunuz. Bu ay tavrınızı belli etmezseniz orta yaptığı bölgede hiç arkadaşı olmayan futbolcu gibi mutsuzluk, yalnızlık çanları sizin için çalıyor olacak. Dikkat!
Aşk: Papaz büyüsü yaptırsan da o iş zor be yavrum.
Para: Kendi işini kurmazsan hep alarm kurarsın çiçeğim, unutma yaz bunu, iyi söz.
Sağlık: Saç dökülmelerin için karıştır badem yağıyla zeytinyağını. Falcı mıyız dermatolog mu anlamadım ama sen yap iyi gelicek o.

ASLAN
Yüzüne bakına "ahh bebeğim, bal kaymağım" arkandan da ufuu ne laflar ne laflar..! Valla matematiğim error verdi dedikoducuları sayacağım diye. Kolla kendini annem 
Aşk: Yerler çatır çatır buz annem. Görmez bi tanesine basarsın tepe taklak olur hayatın. (Sen burdan çıkarımını yap işte!)
Para: Her şeyden önce kariyer iyi güzel ama burnun bu hızla büyürse çevrene zarar verirsin.
Sağlık: Sen öyle boğazın yırtılana kadar kükremeye devam et..! Bademcikler yumruk kadar olmuş aslan değil hindi gibi olursun..!

BAŞAK
Sevgili Başak’lar, arkadaşlarınıza kalemlikte duran yazmayan kalemler gibi davranmanız başınıza yalnızlıklar açacak gibi. Ya çöpe atın ya da mürekkep doldurun kırık kalplerine annem. Ayrıca ertelediğiniz de zarara yol açmayan tek şey alarmdır, hayat beklemez. Dikkat!
Aşk: İkiniz bir fidanın güller açan dalı olsanız da ya suyu fazla emersin ya da yan dallara sulanırsın. Böyle gitmeyecegini anla artık şekerim.
Para: Kefenin cebi yok ama sen mezarına da kasa yaptırıcak gibisin.
Sağlık: Bu şanssızlıkla eczanede ağrı kesici bile bulamazsın, dikkat et kendine şekerim.

TERAZİ
Aman saçım bozuldu, yok efenim kıyafetim kırıştı sakin ol çocuğum. Her zaman mükemmel olamazsın. Ayrıca bu takıntılarını yenmezsen sınavada geç kalırsın işede geç kalırsın..!
Aşk: Bazen üfleme cam kadar kırılgan bazende titanyum kadar sağlamsın..! Ortasını hiç bulamıyorsun.
Para: Para var huzur yok anacım..! Çalışma alanındaki yılan gözden uzak dur anacım..! Kem gözler kem gözler tütütütüü...
Sağlık:Alışveriş yapamadın diye sinir krizine girmezsen sıkıntı yok anacım.

AKREP
Ne ölmeyi becerebildin ne de yaşamayı..! Arapçada da denildiği gibi haşarat-ül zehr-i zıkkım! Kendine hayatı zehir zıkkım etme. biliyorum he jüpiter yüzünden bu sene oradan oraya çarpıyor seni ama sabır.
Aşk: İki kaşının ortasında çıkan sivilce senin için yeni bir aşka müjde.
Para: Hesabı ödedikten sonra üstünü getirecekler mi diye beklerken bir gün kalpten gideceksin. Sakin ol ve derin bir nefes al..!
Sağlık: Ahh annem cimrilik yapma o doğalgazın ısısını yükselt yoksa şifayı kapacaksın.

YAY
Zamanında yediğin hurmalar bigün seni tırmalar. Ama geçmişte yaptığın hataları telafi etmiyorsan, bunu düşünmenin ne sana faydası var nede bizim mahallenin deli fevzi 'sine. Kendine gel kendine...
Aşk: İlla Semra Teyze mi olalım? Aşık olduğunda ben sana söylerim diye mi bağıralım? Bıraksan seni "dağaldan dala, dağaldan dala, dal dal dal dal dal dal dal" bizde arkandan bu türküyü söyleriz.
Para: İşi gücü iyice boşladın. Yüzünde muşmula gibi bütün gün, çalışma arkadaşlarını bari kendinden soğutma.
Sağlık: Sinirin midene vurmuş şekerim. Sinirlerine dikkat..!

OĞLAK
Aynştayn büyük büyük deden miydi? Bu ne pırıltı bu ne zeka... Valla bilim seni keşfetmediyse bu onların kaybı şekerim.
Aşk:
İnadım inat, kıçım iki kanat mantığıyla gidiyorsun. Yalnız kalmaya mahkumsun..!
Para: Sen varya sen ne mendebursun ;) O yastık altı paraları bırak seni türkiye ekonomisini düzeltir.
Sağlık: Koşuşturmaktan iskeletora döndün, az meyve sebze ye sağlığını tehlikeye atma..'

KOVA
Bilim kurgu filmlerinde üstün yaratıldığı için depresyona giren kahramanlar gibisin..! Keşke zihin okumasaydın, g*tümden ateş çıkaramasaydım bende normal olsaydım kafasındasın..! Hayır derdin enelindeki nimetlere şükret ve yıkıl karşımdan..!
Aşk: Bi aşık olabilsen Mecnun dile gelip "abi yapma köpeğin olayım benim taht elden gidiyo" diyecek ama dediğim gibi ahh aşık olabilsen...
Para: Armut piş ağzıma düş..! Her işin kolayına kaçılmaz ki biraz emek biraz azim.
Sağlık: Gözümün üstünde kaşım var diye kendini dinlemeyi bırak bebegim.

BALIK
Hamile kadınlar gibi bir naz bir naz. Aman efenim yalnız kalmak istiyorum tripleri. Hayır istiyorsan yalnız kal ama sonrada vah efendim ben çok yalnızım diye ağlaşma lütfen..!
Aşk: Aman sen aşık olma! Nedir o ağlamaklı haller boynu bükük tavırlar, ne yapalım sarılıp birlikte mi ağlayalım? Arkadaşlıkta senden iyisi yok ama aşık olunca devrelerin yanıyor.
Para: İşyerinden birine aşık olmadığın sürece senin iş/para durumlarında sıkıntı yok annem.
Sağlık: Göz pınarların kurudu ağlamaktan..! Bi göz doktoruna git. Hemde nazar var sende gel bi kurşun döktürelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder